Nov 18 2007

SI Benefit Gig in the Netherlands

benefitnederl.

Cacophony benefiet numero 1 PRIMEUR! Een playbackshow in de Onderbroek! Compleet met Josie Duvet, Sulletje, Jaques en Grandmaster D. Met optredens van madonna?, godspeed you black emperor?, philip glass?, fugazi?, antillectual?, delasoul?, the beasty boys?, gabber piet?, missy elliot?, aphex twin?, le tigre?, the yeah yeah yeahs?, motorhead?, the ramones?? Wie zal het zeggen? Het blijft nog even een verassing. Verder zijn ook de ‘Baking Bitches’ aanwezig om je te verwennen met de lekkerste hapjes en coctails. Wanneer de winnaar van de playbackshow bekend is geworden en de artiesten uit zitten te puffen, zullen de dj’s Klittekop en Riesj ons verblijden met hun geniale platentovenarij. Van Russische disco tot electropunk tot bulgaarse folk, ze toveren het allemaal uit hun platentassen. Zie nu maar eens op je kruk te blijven zitten! De opbrengst van deze avond zal gaan naar Saving Iceland. Dit is een grassroots organisatie die zich keihard inzet voor het behoud van IJslands’ prachtige en kwetsbare ecosystemen, die serieus bedreigd worden door de aluminium industrie. Voordat het feest begint zal er kort en op ongebruikelijke wijze informatie worden gegeven door twee IJslandse activisten over deze campagne. Dus komt dat zien en beter nog, doe mee!! We accepteren nog steeds inschrijvingen. Gewoon even een mailtje sturen naar cacophony@hushmail.com en dan komt alles goed. www.savingiceland.org www.myspace.com/savingiceland

Playbackbenefit

Náttúruvaktin